CEPAT DAPATKAN PROMOSI

RAMADHAN PROMOTION FREE SHIPPING

ORDER SEKARANG LIMITED TIME OFFER

Beli premium gift box PERCUMA Gold Name Sejadah Mini Tasbih Kristal Quran2u Kad Ucapan Penghantaran

Sale!
sarahfarhanah
sarahfarhanah@sarahfarhanah
Read More
Al-quran dah selamat sampai. Laju naww servis. Keep it up seller. Order 26, seller post 27, 1hb selamat sampai. Al-quran cantik sangat. Travel friendly, worth to buy ✨
ika_kaka
ika_kaka@ika_kaka
Read More
Alhamdulillah..safely arrived.. harga pon berpatutan.. xmudah utk dapat kat kedai2 biasa harga yg mcmni... Sangat2 berbaloi.. kualiti pon sangat2 perfect setanding dengan harga Al Quran yg dijual di pasaran luar.. recommend seller... Sangat2 berbaloi... πŸ˜‰πŸ₯°πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ‘πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“
 malaabk93
malaabk93@ malaabk93
Read More
Hadiah utk kawan..tq seller buat kata2 yg i request & print ❀️ cam tu😊..terbaik!!recommended!!
novianti2996
novianti2996@novianti2996
Read More
Barang dah sampai semalam. servis pun ok sangat. seller pun baik sangat siap call tanya pasal tag nama. Al quran pun cantik sangat. Alhamdulillah terima kasih sellerπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
nurjumaliah91
nurjumaliah91@nurjumaliah91
Read More
Packaging semua cantik. Mula2 buka plastik, teruja tengok. MashaAllah Cantiknya... Lepas tu tengok bahagian bawah dan atas. Terus rasa sedih. Nampak macam terkopek/tertanggal. Cuba lap bahagian tu guna tisu basah. Oh.. rupanya habuk2 kotak je. Terkejut den. Btw. Alquran ni cantik sangat. Tq seller.
 puterisandara
puterisandara@ puterisandara
Read More
Keadaan Quran dan zip cover amat cantik. Amat memuaskan. Terima kasih penjual. Tempoh hantar pon cepat. πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°
haris_hah
haris_hah@haris_hah
Read More
Alhamdullilllah dh smpyπŸ‘ Cantik sangat al quran ni kemas balutan smua dlm keadaan elok ade tagging,siap blh ltk nama lg hadiah utk my parents hopefully mereka sukaπŸ’• thank you seller✨✨✨✨✨
Previous
Next
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

πŸ”₯[READYSTOK ]πŸ”₯ PERSONALISED CRYSTAL ARCYLIC PLAQUE WITH STAND

RM49.90

πŸ”₯20 Design  & dapat menyerikan lagi hadih buat tersayang anda.πŸ”₯ 

🌹 Sesuai untuk semua jenis hadiah.
🌹 Full Engraving + White + Clear.
🌹 20 Pilihan design Eksklusif.

– Standard size 59.5cm x 40cm
– Material : Acrylic 3mm

Terdapat 1 pilihan untuk anda :
πŸ‘‰ Board & Stand

Availability: 11 in stock

Proses kami, 1 ke 3 hari waktu bekerja ! πŸ˜˜

πŸ’ PERSONALISED CRYSTAL ARCYLIC PLAQUE πŸ’

 

20 Design  & dapat menyerikan lagi hadih buat tersayang anda.

🌹 Sesuai untuk semua jenis hadiah.
🌹 Full Engraving + White + Clear.
🌹 20 Pilihan design Eksklusif.

– Standard size 59.5cm x 40cm
– Material : Acrylic 3mm

Terdapat 1 pilihan untuk anda :
πŸ‘‰ Board & Stand

 

Jangan risau, kami akan packing dengan rapi sebelum pos (Bubble warp + lapisan kotak)

 

Cara tempahan mudah jer…

1) Add to cart 
2) Nyatakan Code Ucapan

3) Buat Pembayaran.

===============================================
πŸ“Œ COPY & PASTE PADA CHAT KAMI SELEPAS PEMBAYARAN
===============================================

Kami cuba memberikan servis yang terbaik buat anda 😘

#weddingboard #weddingsign #weddingwelcomeboard #acrylicboard #welcomeboardmurah #welcomeboardwedding#flarylshandmade #personalisedgifts #customisedgifts #acrylicplaques

Weight 1 kg
Dimensions 1 × 1 × 1 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “πŸ”₯[READYSTOK ]πŸ”₯ PERSONALISED CRYSTAL ARCYLIC PLAQUE WITH STAND”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Product

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top