CEPAT DAPATKAN PROMOSI

RAMADHAN PROMOTION FREE SHIPPING

ORDER SEKARANG LIMITED TIME OFFER

Beli premium gift box PERCUMA Gold Name Tag Famous Amos 25g Sejadah Muka Tasbih Kristal Quran2u Kad Ucapan Penghantaran

sarahfarhanah
sarahfarhanah@sarahfarhanah
Read More
Al-quran dah selamat sampai. Laju naww servis. Keep it up seller. Order 26, seller post 27, 1hb selamat sampai. Al-quran cantik sangat. Travel friendly, worth to buy ✨
ika_kaka
ika_kaka@ika_kaka
Read More
Alhamdulillah..safely arrived.. harga pon berpatutan.. xmudah utk dapat kat kedai2 biasa harga yg mcmni... Sangat2 berbaloi.. kualiti pon sangat2 perfect setanding dengan harga Al Quran yg dijual di pasaran luar.. recommend seller... Sangat2 berbaloi... 😉🥰💓💓💓👍💓💓💓💓💓💓💓
 malaabk93
malaabk93@ malaabk93
Read More
Hadiah utk kawan..tq seller buat kata2 yg i request & print ❤️ cam tu😊..terbaik!!recommended!!
novianti2996
novianti2996@novianti2996
Read More
Barang dah sampai semalam. servis pun ok sangat. seller pun baik sangat siap call tanya pasal tag nama. Al quran pun cantik sangat. Alhamdulillah terima kasih seller👍🏻👍🏻👍🏻
nurjumaliah91
nurjumaliah91@nurjumaliah91
Read More
Packaging semua cantik. Mula2 buka plastik, teruja tengok. MashaAllah Cantiknya... Lepas tu tengok bahagian bawah dan atas. Terus rasa sedih. Nampak macam terkopek/tertanggal. Cuba lap bahagian tu guna tisu basah. Oh.. rupanya habuk2 kotak je. Terkejut den. Btw. Alquran ni cantik sangat. Tq seller.
 puterisandara
puterisandara@ puterisandara
Read More
Keadaan Quran dan zip cover amat cantik. Amat memuaskan. Terima kasih penjual. Tempoh hantar pon cepat. 🥰🥰🥰🥰
haris_hah
haris_hah@haris_hah
Read More
Alhamdullilllah dh smpy👏 Cantik sangat al quran ni kemas balutan smua dlm keadaan elok ade tagging,siap blh ltk nama lg hadiah utk my parents hopefully mereka suka💕 thank you seller✨✨✨✨✨
Previous
Next
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Al-Quran Edisi Batik X Frontliner (Lelaki)

RM199.00RM249.00

Uniknya Edisi Batik kali ini, kami bawakan juga set ‘Batik x Frontliner’ pada muka hadapan sempena memperingati perjuangan para frontliner kita. (Terhad 5000 unit)

*Baju adalah free size

Clear

Engrave (+RM30.00)

Slide gambar untuk pilih design engrave dan masukkan code disini.

Engrave Name

Hanya untuk design yang ada nama sahaja.

Gold Name Tag

Percuma gold name tag dari Quran2u.

Keistimewaan  Al-quran Edisi Batik
  • Daripada segi spesifikasi dalam Quran adalah sama .
  • Kulit luar diperbuat daripada PU Leather yang berkualiti dan tahan lasak.
  •  Set ini lengkap dengan logo metal ‘Batik’ berwarna keemasan.
  • Percuma t-shirt batik, kotak eksklusif & bag kertas keras.
  • Lebih nampak premium dan sangat sesuai untuk kegunaan peribadi, hadiah untuk orang tersayang, majlis korporat @ hantaran kahwin.
Spesifikasi Al-quran Humaira Edisi Batik
  • Saiz naskah quran :  24 cm x 18 cm.
  • Berat  (1 set) : 1.25 kg.
  • Pilihan warna :Biru, Ungu, Hitam & Merah.
  • Jenis penutup : Berzip.
  • Mempunyai poket utk kad dan nota kecil.
  • Mempunyai ruangan meletak pen.
  • Lubang khas untuk Lanyard.
  • Memiliki lesen KDN yang sah.
Weight 1.5 kg
Dimensions 10 × 10 × 10 mm
Warna

Hitam, Merah, Turqoise, Ungu

Tagging

198 Tagging, Tiada Tagging

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Al-Quran Edisi Batik X Frontliner (Lelaki)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top