CEPAT DAPATKAN PROMOSI

RAMADHAN PROMOTION FREE SHIPPING

ORDER SEKARANG LIMITED TIME OFFER

Beli ramadhan premium gift box PERCUMA Gold Name Tag Kurma Ajwa 250g Sejadah Mini Tasbih Quran2u Kad Ucapan Penghantaran

sarahfarhanah
sarahfarhanah@sarahfarhanah
Read More
Al-quran dah selamat sampai. Laju naww servis. Keep it up seller. Order 26, seller post 27, 1hb selamat sampai. Al-quran cantik sangat. Travel friendly, worth to buy โœจ
ika_kaka
ika_kaka@ika_kaka
Read More
Alhamdulillah..safely arrived.. harga pon berpatutan.. xmudah utk dapat kat kedai2 biasa harga yg mcmni... Sangat2 berbaloi.. kualiti pon sangat2 perfect setanding dengan harga Al Quran yg dijual di pasaran luar.. recommend seller... Sangat2 berbaloi... ๐Ÿ˜‰๐Ÿฅฐ๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ‘๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“
 malaabk93
malaabk93@ malaabk93
Read More
Hadiah utk kawan..tq seller buat kata2 yg i request & print โค๏ธ cam tu๐Ÿ˜Š..terbaik!!recommended!!
novianti2996
novianti2996@novianti2996
Read More
Barang dah sampai semalam. servis pun ok sangat. seller pun baik sangat siap call tanya pasal tag nama. Al quran pun cantik sangat. Alhamdulillah terima kasih seller๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
nurjumaliah91
nurjumaliah91@nurjumaliah91
Read More
Packaging semua cantik. Mula2 buka plastik, teruja tengok. MashaAllah Cantiknya... Lepas tu tengok bahagian bawah dan atas. Terus rasa sedih. Nampak macam terkopek/tertanggal. Cuba lap bahagian tu guna tisu basah. Oh.. rupanya habuk2 kotak je. Terkejut den. Btw. Alquran ni cantik sangat. Tq seller.
 puterisandara
puterisandara@ puterisandara
Read More
Keadaan Quran dan zip cover amat cantik. Amat memuaskan. Terima kasih penjual. Tempoh hantar pon cepat. ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
haris_hah
haris_hah@haris_hah
Read More
Alhamdullilllah dh smpy๐Ÿ‘ Cantik sangat al quran ni kemas balutan smua dlm keadaan elok ade tagging,siap blh ltk nama lg hadiah utk my parents hopefully mereka suka๐Ÿ’• thank you sellerโœจโœจโœจโœจโœจ
Previous
Next
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Al-Quran Diari Zip A6

RM45.00RM95.00

  • Percuma tag Eksklusif Nama Gold Khas dari Quran2u, bernilai RM19.90 limited 12 huruf sahaja
  • Jika anda berminat dengan quran Engrave kami, slide gambar untuk pilih design dari template yang disediakan dan nyatakan nama untuk diletakkan di quran anda.
  • Jika anda mahukan quran tanpa Engrave, anda boleh abaikan pilihan untuk Engrave.
Clear

Engrave (+RM50.00)

Slide gambar untuk pilih design engrave dan masukkan code disini.

Engrave Name

Hanya untuk design yang ada nama sahaja.

Gold Name Tag

Percuma gold name tag dari Quran2u.

AL-QURAN HUMAIRA EDISI ZIP A6

Keistimewaan ย Al-quran Tagging Zip A6

  • Corak organic/floral pada permukaan design kulit quran.
  • Kombinasi warna pada cover menarik dan sesuai.
  • Cover yang tahan lasak.
  • Anti-Silau.
  • Lengkap dengan hukum tajwid berwarna.
  • Bahagian dalam yang berwarna warni.

Spesifikasi Al-quran Tagging Zip A6

  • Saiz naskah quran :ย  15.5 cm x 11 cm.
  • Beratย  (1 naskah) : 0.5 kg.
  • Pilihan warna : Purple, Hijau, Hitam, Pink & Merah.
  • Pilihan Tagging : Nafeesa(198 Tag).
  • Jenis penutup : Berzip.

Weight 1.0 kg
Dimensions 30 × 30 × 30 mm
Size

A5, A6

Warna

Hitam, Merah, Pink, Turqoise, Ungu, Hijau

Jenis

Tagging, Untagging

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Al-Quran Diari Zip A6”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top