CEPAT DAPATKAN PROMOSI

RAMADHAN PROMOTION FREE SHIPPING

ORDER SEKARANG LIMITED TIME OFFER

Beli premium gift box PERCUMA Gold Name Tag Famous Amos 25g Sejadah Muka Tasbih Kristal Quran2u Kad Ucapan Penghantaran

sarahfarhanah
sarahfarhanah@sarahfarhanah
Read More
Al-quran dah selamat sampai. Laju naww servis. Keep it up seller. Order 26, seller post 27, 1hb selamat sampai. Al-quran cantik sangat. Travel friendly, worth to buy โœจ
ika_kaka
ika_kaka@ika_kaka
Read More
Alhamdulillah..safely arrived.. harga pon berpatutan.. xmudah utk dapat kat kedai2 biasa harga yg mcmni... Sangat2 berbaloi.. kualiti pon sangat2 perfect setanding dengan harga Al Quran yg dijual di pasaran luar.. recommend seller... Sangat2 berbaloi... ๐Ÿ˜‰๐Ÿฅฐ๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ‘๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“
 malaabk93
malaabk93@ malaabk93
Read More
Hadiah utk kawan..tq seller buat kata2 yg i request & print โค๏ธ cam tu๐Ÿ˜Š..terbaik!!recommended!!
novianti2996
novianti2996@novianti2996
Read More
Barang dah sampai semalam. servis pun ok sangat. seller pun baik sangat siap call tanya pasal tag nama. Al quran pun cantik sangat. Alhamdulillah terima kasih seller๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
nurjumaliah91
nurjumaliah91@nurjumaliah91
Read More
Packaging semua cantik. Mula2 buka plastik, teruja tengok. MashaAllah Cantiknya... Lepas tu tengok bahagian bawah dan atas. Terus rasa sedih. Nampak macam terkopek/tertanggal. Cuba lap bahagian tu guna tisu basah. Oh.. rupanya habuk2 kotak je. Terkejut den. Btw. Alquran ni cantik sangat. Tq seller.
 puterisandara
puterisandara@ puterisandara
Read More
Keadaan Quran dan zip cover amat cantik. Amat memuaskan. Terima kasih penjual. Tempoh hantar pon cepat. ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
haris_hah
haris_hah@haris_hah
Read More
Alhamdullilllah dh smpy๐Ÿ‘ Cantik sangat al quran ni kemas balutan smua dlm keadaan elok ade tagging,siap blh ltk nama lg hadiah utk my parents hopefully mereka suka๐Ÿ’• thank you sellerโœจโœจโœจโœจโœจ
Previous
Next
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Al-Quran Hard Cover A4

RM99.00RM100.00

Resam rasmi Malaysia. Diwarnakan beberapa huruf dan tanda bacaan bagi mewakili hukum tajwid tertentu bagi memudahkan kita di dalam pembelajaran membaca Al-Quran dengan tajwid yang betul.

Out of stock

Clear

Keistimewaan ย Al-quran Tagging A4 Hard Cover

  • Muka hadapan yang keras.
  • Cover yang tahan lasak.
  • Lengkap dengan hukum tajwid berwarna.
  • Bahagian dalam yang berwarna warni.

Spesifikasi Al-quran Tagging A4 Hard Cover

  • Saiz naskah quran : 21.0 x 29.7cm.
  • Beratย  (1 naskah) : 2.5 kg.
  • Pilihan warna : Putih, Hitam, Merah, Purple.

Weight 0.5 kg
Dimensions 5 × 5 × 5 mm
Warna

Hitam, Ungu, Merah, Kuning

Saiz

A4

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Al-Quran Hard Cover A4”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Product

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top