CEPAT DAPATKAN PROMOSI

RAMADHAN PROMOTION FREE SHIPPING

ORDER SEKARANG LIMITED TIME OFFER

Beli ramadhan premium gift box PERCUMA Gold Name Tag Kurma Ajwa 250g Sejadah Mini Tasbih Quran2u Kad Ucapan Penghantaran

sarahfarhanah
sarahfarhanah@sarahfarhanah
Read More
Al-quran dah selamat sampai. Laju naww servis. Keep it up seller. Order 26, seller post 27, 1hb selamat sampai. Al-quran cantik sangat. Travel friendly, worth to buy ✨
ika_kaka
ika_kaka@ika_kaka
Read More
Alhamdulillah..safely arrived.. harga pon berpatutan.. xmudah utk dapat kat kedai2 biasa harga yg mcmni... Sangat2 berbaloi.. kualiti pon sangat2 perfect setanding dengan harga Al Quran yg dijual di pasaran luar.. recommend seller... Sangat2 berbaloi... 😉🥰💓💓💓👍💓💓💓💓💓💓💓
 malaabk93
malaabk93@ malaabk93
Read More
Hadiah utk kawan..tq seller buat kata2 yg i request & print ❤️ cam tu😊..terbaik!!recommended!!
novianti2996
novianti2996@novianti2996
Read More
Barang dah sampai semalam. servis pun ok sangat. seller pun baik sangat siap call tanya pasal tag nama. Al quran pun cantik sangat. Alhamdulillah terima kasih seller👍🏻👍🏻👍🏻
nurjumaliah91
nurjumaliah91@nurjumaliah91
Read More
Packaging semua cantik. Mula2 buka plastik, teruja tengok. MashaAllah Cantiknya... Lepas tu tengok bahagian bawah dan atas. Terus rasa sedih. Nampak macam terkopek/tertanggal. Cuba lap bahagian tu guna tisu basah. Oh.. rupanya habuk2 kotak je. Terkejut den. Btw. Alquran ni cantik sangat. Tq seller.
 puterisandara
puterisandara@ puterisandara
Read More
Keadaan Quran dan zip cover amat cantik. Amat memuaskan. Terima kasih penjual. Tempoh hantar pon cepat. 🥰🥰🥰🥰
haris_hah
haris_hah@haris_hah
Read More
Alhamdullilllah dh smpy👏 Cantik sangat al quran ni kemas balutan smua dlm keadaan elok ade tagging,siap blh ltk nama lg hadiah utk my parents hopefully mereka suka💕 thank you seller✨✨✨✨✨
Previous
Next
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Flip Card Iqra’ Humaira

RM35.00

Sesuai untuk digunakan sebagai alat bantu mengajar dengan ilustrasi dan warna yang menarik. Khas untuk parents dan ustazah yang mencari bahan ideal untuk mengajar anak-anak yang berumur 2-4 tahun dalam mengenal huruf abjad dan cara menyebut Huruf Hijaiyyah.

Availability: 30 in stock

Availability: 30 in stock

Keistimewaan  Flip Card Iqra’ Humaira

  •  35 helaian cetakan berwarna.
  • 260gsm Artcard Glossy.
  • 70 Pages.
  • Black Wire O Binding.
  • Flip card boleh tulis guna white board marker.
  • Mengandungi cara sebutan makhraj huruf, mengenal huruf hijaiyah serta huruf mad asli dan lain-lain.

Spesifikasi Flip Card Iqra’ Humaira

  • Saiz flip card : 21 x 15 cm.
  • Berat  (1 naskah) : 0.5 kg.
  • Kertas dan material cover berkualiti tinggi dan premium.

 

Sesuai untuk digunakan sebagai alat bantu mengajar dengan ilustrasi dan warna yang menarik. Khas untuk parents dan ustazah yang mencari bahan ideal untuk mengajar anak-anak yang berumur 2-4 tahun dalam mengenal huruf abjad dan cara menyebut Huruf Hijaiyyah.

Weight 0.5 kg
Dimensions 5 × 5 × 5 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Flip Card Iqra’ Humaira”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Product

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top