CEPAT DAPATKAN PROMOSI

RAMADHAN PROMOTION FREE SHIPPING

ORDER SEKARANG LIMITED TIME OFFER

Beli premium gift box PERCUMA Gold Name Tag Famous Amos 25g Sejadah Muka Tasbih Kristal Quran2u Kad Ucapan Penghantaran

Sale!
sarahfarhanah
sarahfarhanah@sarahfarhanah
Read More
Al-quran dah selamat sampai. Laju naww servis. Keep it up seller. Order 26, seller post 27, 1hb selamat sampai. Al-quran cantik sangat. Travel friendly, worth to buy ✨
ika_kaka
ika_kaka@ika_kaka
Read More
Alhamdulillah..safely arrived.. harga pon berpatutan.. xmudah utk dapat kat kedai2 biasa harga yg mcmni... Sangat2 berbaloi.. kualiti pon sangat2 perfect setanding dengan harga Al Quran yg dijual di pasaran luar.. recommend seller... Sangat2 berbaloi... 😉🥰💓💓💓👍💓💓💓💓💓💓💓
 malaabk93
malaabk93@ malaabk93
Read More
Hadiah utk kawan..tq seller buat kata2 yg i request & print ❤️ cam tu😊..terbaik!!recommended!!
novianti2996
novianti2996@novianti2996
Read More
Barang dah sampai semalam. servis pun ok sangat. seller pun baik sangat siap call tanya pasal tag nama. Al quran pun cantik sangat. Alhamdulillah terima kasih seller👍🏻👍🏻👍🏻
nurjumaliah91
nurjumaliah91@nurjumaliah91
Read More
Packaging semua cantik. Mula2 buka plastik, teruja tengok. MashaAllah Cantiknya... Lepas tu tengok bahagian bawah dan atas. Terus rasa sedih. Nampak macam terkopek/tertanggal. Cuba lap bahagian tu guna tisu basah. Oh.. rupanya habuk2 kotak je. Terkejut den. Btw. Alquran ni cantik sangat. Tq seller.
 puterisandara
puterisandara@ puterisandara
Read More
Keadaan Quran dan zip cover amat cantik. Amat memuaskan. Terima kasih penjual. Tempoh hantar pon cepat. 🥰🥰🥰🥰
haris_hah
haris_hah@haris_hah
Read More
Alhamdullilllah dh smpy👏 Cantik sangat al quran ni kemas balutan smua dlm keadaan elok ade tagging,siap blh ltk nama lg hadiah utk my parents hopefully mereka suka💕 thank you seller✨✨✨✨✨
Previous
Next
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Premium Gift - Floral

RM125.30RM167.30

Keistimewaan  Premium Gift Box.

  • PERCUMAGold Plated Name Tag.
  • PERCUMAKad Ucapan.
  • PERCUMAFamous Amos 25g X 2 Pek.
  • PERCUMASejadah Muka Eksklusif.
  • PERCUMATasbih Kristal Quran2U.
  • PERCUMAPremium Gift Box.
  • PERCUMAPenghantaran Semenanjung.
Clear

Engrave (+RM30.00)

Slide gambar untuk pilih design engrave dan masukkan code disini.

Gold Name Tag

Percuma gold name tag dari Quran2u.

Kad Ucapan * 

Sertakan ayat ucapan anda khas untuk keluarga, sahabat dan juga pasangan anda
Tidak boleh melebihi 300 patah perkataan.

Gold Name Tag * 

Percuma gold name tag dari Quran2u.

Cara Tempahan:

 

1) Pilih produk kemudian add to cart.

2) Sila remark nama untuk PERCUMA NAMETAG GOLD  pada message sebelum check out.

 

APA KEISTIMEWAAN UTAMA RAMADHAN GIFT BOX INI?

 

1) Kotak Premium

Set gift box ini khas untuk  dijadikan hadiah bagi si dia yang tersayang. Kotak bersaiz, 30cm x 25cm x 6cm dengan design yang sangat premium.

 

2) Kurma Ajwa Aliyah

Percuma kurma Ajwa Aliyah 250g dari Kurmasuperfood. Kurma ini sangat sesuai dinikmati bersama keluarga tercinta.

 

3) Untuk Yang Tersayang (Kad Ucapan Istimewa)

Tuliskan kad ucapan untuk insan tersayang dan menangi pelbagai hadiah menarik.

 

4) Gold Name Tag

Percuma Gold Plated Name Tag untuk setiap variasi Al-Quran dari Quran2u.

 

5) Pelbagai Free Gift

Terdapat pelbagai free gift kami sertakan termasuklah sejadah mini, tasbih quran2u.

 

6) Penghantaran Percuma

Penghantaran percuma untuk kawasan Semenanjung Malaysia sahaja.

 

4 VARIASI ISTIMEWA YANG ANDA BOLEH DAPATKAN :

 

1) EDISI AL-AMIN A5

2) EKSKLUSIF WANITA A5

3) DIARI MAGNET A5

4) EDISI FLORAL A5

Warna

Hijau Gelap, Kuning, Pink, Ungu

Tagging

Tag, Untag

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Premium Gift – Floral”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top