CEPAT DAPATKAN PROMOSI

RAMADHAN PROMOTION FREE SHIPPING

ORDER SEKARANG LIMITED TIME OFFER

Beli ramadhan premium gift box PERCUMA Gold Name Tag Kurma Ajwa 250g Sejadah Mini Tasbih Quran2u Kad Ucapan Penghantaran

sarahfarhanah
sarahfarhanah@sarahfarhanah
Read More
Al-quran dah selamat sampai. Laju naww servis. Keep it up seller. Order 26, seller post 27, 1hb selamat sampai. Al-quran cantik sangat. Travel friendly, worth to buy โœจ
ika_kaka
ika_kaka@ika_kaka
Read More
Alhamdulillah..safely arrived.. harga pon berpatutan.. xmudah utk dapat kat kedai2 biasa harga yg mcmni... Sangat2 berbaloi.. kualiti pon sangat2 perfect setanding dengan harga Al Quran yg dijual di pasaran luar.. recommend seller... Sangat2 berbaloi... ๐Ÿ˜‰๐Ÿฅฐ๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ‘๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“
 malaabk93
malaabk93@ malaabk93
Read More
Hadiah utk kawan..tq seller buat kata2 yg i request & print โค๏ธ cam tu๐Ÿ˜Š..terbaik!!recommended!!
novianti2996
novianti2996@novianti2996
Read More
Barang dah sampai semalam. servis pun ok sangat. seller pun baik sangat siap call tanya pasal tag nama. Al quran pun cantik sangat. Alhamdulillah terima kasih seller๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
nurjumaliah91
nurjumaliah91@nurjumaliah91
Read More
Packaging semua cantik. Mula2 buka plastik, teruja tengok. MashaAllah Cantiknya... Lepas tu tengok bahagian bawah dan atas. Terus rasa sedih. Nampak macam terkopek/tertanggal. Cuba lap bahagian tu guna tisu basah. Oh.. rupanya habuk2 kotak je. Terkejut den. Btw. Alquran ni cantik sangat. Tq seller.
 puterisandara
puterisandara@ puterisandara
Read More
Keadaan Quran dan zip cover amat cantik. Amat memuaskan. Terima kasih penjual. Tempoh hantar pon cepat. ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
haris_hah
haris_hah@haris_hah
Read More
Alhamdullilllah dh smpy๐Ÿ‘ Cantik sangat al quran ni kemas balutan smua dlm keadaan elok ade tagging,siap blh ltk nama lg hadiah utk my parents hopefully mereka suka๐Ÿ’• thank you sellerโœจโœจโœจโœจโœจ
Previous
Next
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Ramadhan Premium Gift Box

RM149.00RM239.00

Keistimewaanย  Ramadhan Premium Gift Box.

  • PERCUMA Gold Plated Name Tag.
  • PERCUMA Kad Ucapan.
  • PERCUMA Ucapan Engrave.
  • PERCUMA Sejadah Mini Eksklusif.
  • PERCUMA Tasbih Limited Quran2U.
  • PERCUMA Ramadhan Premium Box.
  • PERCUMA Penghantaran Semenanjung.
Clear

Kad Ucapan Ramadhan * 

Sertakan ayat ucapan anda bertemakan Ramadhan khas untuk keluarga, sahabat dan juga pasangan anda, dan berpeluang memenangi pelbagai hadiah menarik!
Tidak boleh melebihi 300 patah pekataan.

Gold Name Tag * 

Percuma gold name tag dari Quran2u.

Ucapan Engrave

Slide gambar untuk pilih design engrave dan masukkan code dan nama untuk design yang ada nama.

Peraduan ini akan berlangsung pada 28 Mac 2021 sehingga 5 Mei 2021. Penyertaan hanya sah untuk pembelian Set Ramadhan Gift Box sahaja. Hanya ucapan paling kreatif bertemakan ramadhan untuk ibubapa, adik-beradik dan juga sahabat anda sahaja berpeluang memenangi hadiah yang menarik .

Pemenang peraduan Ucapan Paling Kreatif dan Pemenang Cabutan Bertuah akan diumumkan pada 7 Mei 2021 oleh Founder Al-Quran Humaira di platform Facebook Live.

 

Weight 3 kg
Dimensions 10 × 10 × 10 mm
Variasi

Edisi Al-Amin A5, Eksklusif Wanita A5, Diari Magnet A5

Warna

Pink, Ungu, Kuning, Turquoise, Merah, Hijau, Hitam, Biru, Coklat

Tagging

198 Tagging, Tiada Tagging

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ramadhan Premium Gift Box”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Product

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top