CEPAT DAPATKAN PROMOSI

RAMADHAN PROMOTION FREE SHIPPING

ORDER SEKARANG LIMITED TIME OFFER

Beli ramadhan premium gift box PERCUMA Gold Name Tag Kurma Ajwa 250g Sejadah Mini Tasbih Quran2u Kad Ucapan Penghantaran

sarahfarhanah
sarahfarhanah@sarahfarhanah
Read More
Al-quran dah selamat sampai. Laju naww servis. Keep it up seller. Order 26, seller post 27, 1hb selamat sampai. Al-quran cantik sangat. Travel friendly, worth to buy ✨
ika_kaka
ika_kaka@ika_kaka
Read More
Alhamdulillah..safely arrived.. harga pon berpatutan.. xmudah utk dapat kat kedai2 biasa harga yg mcmni... Sangat2 berbaloi.. kualiti pon sangat2 perfect setanding dengan harga Al Quran yg dijual di pasaran luar.. recommend seller... Sangat2 berbaloi... πŸ˜‰πŸ₯°πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ‘πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“
 malaabk93
malaabk93@ malaabk93
Read More
Hadiah utk kawan..tq seller buat kata2 yg i request & print ❀️ cam tu😊..terbaik!!recommended!!
novianti2996
novianti2996@novianti2996
Read More
Barang dah sampai semalam. servis pun ok sangat. seller pun baik sangat siap call tanya pasal tag nama. Al quran pun cantik sangat. Alhamdulillah terima kasih sellerπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
nurjumaliah91
nurjumaliah91@nurjumaliah91
Read More
Packaging semua cantik. Mula2 buka plastik, teruja tengok. MashaAllah Cantiknya... Lepas tu tengok bahagian bawah dan atas. Terus rasa sedih. Nampak macam terkopek/tertanggal. Cuba lap bahagian tu guna tisu basah. Oh.. rupanya habuk2 kotak je. Terkejut den. Btw. Alquran ni cantik sangat. Tq seller.
 puterisandara
puterisandara@ puterisandara
Read More
Keadaan Quran dan zip cover amat cantik. Amat memuaskan. Terima kasih penjual. Tempoh hantar pon cepat. πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°
haris_hah
haris_hah@haris_hah
Read More
Alhamdullilllah dh smpyπŸ‘ Cantik sangat al quran ni kemas balutan smua dlm keadaan elok ade tagging,siap blh ltk nama lg hadiah utk my parents hopefully mereka sukaπŸ’• thank you seller✨✨✨✨✨
Previous
Next
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Starter Pack Iqra' Humaira

RM16.90RM79.90

Set Istimewa Iqra Terbitan Humaira Publication.
Mengandungi :
1 Buku Iqra Bewarna
1 Bag Galas Ekslusif Humaira Publication
1 Penunjuk kayu (cantik dan kukuh)
1 Rehal kayu (cantik dan kukuh)

Clear

Keistimewaan Β Starter Pack Iqra’ Terbitan Humaira Publication

  • Set Buku Iqra Bewarna Jilid 1-6.
  • 1 Bag Galas Ekslusif Humaira Publication.
  • 1 Penunjuk kayu (cantik dan kukuh).
  • 1 Rehal kayu (cantik dan kukuh).
  • Sangat sesuai dijadikan hadiah buat anak anak.
  • Menjadikan sesi pembelajaran Al Quran lebih menarik.

Spesifikasi Starter Pack Iqra’

1) IQRA’
Dilengkapi dengan iqra 1-6 sangat2 mudah kerana tidak perlu beli berasingan.

2) REHAL
Dilengkapi dengan rehal yang sangat2 cantik keluaran eksklusif daripada Alquran Humaira.

3) BEG
Dilengkapi dengan beg galas yang mudah dibawah oleh anak-anak untuk mengisi iqra dan rehal ketika menghadiri sesi pengajian alquran. Pilihan beg warna kelabu atau merah.

4)PENUNJUK
Dilengkapi dengan penunjuk yg sangat2 cantik Dan sesuai untuk anak-anak menggunakan ketika sedang mengaji.

Weight 0.8 kg
Dimensions 10 × 10 × 10 mm
SET

Set Lengkap, Iqra Sahaja

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Starter Pack Iqra’ Humaira”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Product

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top